Metroselskabet I/S Kommunikation og Markedsføring (KOM)

Projektleder til strategiske samarbejder

Projektleder til strategiske samarbejder

Kan du drive vækst gennem strategisk marketing? Og har du flere års erfaring som projektleder med blik for strategi, taktiske eksekveringer og mange samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye kollega.

Metroen bringer hver uge flere end to millioner passagerer rundt i hovedstaden, og målet er, at vi om et par år har øget dette tal betydeligt. Derfor skal vi udvikle og arbejde med nye områder inden for marketing. Til det har vi brug for din hjælp i en nyoprettet stilling, der skal udvikle og drive et nyt partnerskabsspor.

Stærke samarbejder med kommercielt fokus

Din primære opgave bliver at udvikle og drive strategiske og kommercielle partnerskaber og samarbejder, der understøtter Metroens kerneværdier, har en positiv effekt på passagertallet og skaber positiv værdi for Metroens brand.

Vi søger derfor en kollega, der kan være med til at identificere strategiske indsatsområder, hvor partnerskaber kan styrke Metroen, identificere de rigtige samarbejdspartnere, og være vores operationelle projektleder i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

Du vil komme til at spille en vigtig rolle med at drive et område, der har højt ledelsesfokus, og du vil være involveret fra strategiudvikling til eksekvering og evaluering.

Stærk projektleder med stort engagement

Som person drives du af at skabe stærke resultater gennem engagement, god planlægning og et velfungerende samarbejde.

Vi forventer derfor, at du er ambitiøs, målrettet og proaktiv og følger dine indsatser til dørs, og at du som erfaren projektleder har styr på din værktøjskasse i forhold til planlægning og opfølgning.

Vi har masser af nyttig viden i huset, så vi forventer også, at du har fokus på at inddrage viden og kompetencer fra dine kollegaer i afdelingen og i resten af organisationen, og at dine nye kollegaer vil opleve dig som opsøgende og interesseret med en veludviklet organisationsforståelse.

Professionelt forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund og +5 års erfaring med at arbejde indenfor værdiskabende samarbejder og partnerskaber.
 • Et godt øje for, hvordan vi kan skabe mere værdi for vores kunder gennem strategiske partnerskaber.
 • Evnen til at designe og organisere partnerskaber med et kommercielt udgangspunkt.
 • Har god organisationsforståelse og kan omsætte den overordnede strategi til konkrete projekter med det formål at øge passagertallet og styrke Metroens brand.
 • Et analytisk gen og kan koble viden og data om vores kunder til konkrete projekter og initiativer.
 • En projektleder, der kan udvikle et projekt fra ide til handling.
 • En med drive og energi, der får ting til at ske.

Til gengæld kan vi tilbyde:

En arbejdsplads, hvor det meste kører på skinner. Vi er både nørdede og passionerede for at skabe en moderne og bæredygtig storby, der bringer mennesker tættere sammen og gør det nemt og hurtigt at komme rundt. Samtidig har vi ansvaret for nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter, når vi anlægger mere metro og også står for at bygge og drive Hovedstadens Letbane, når den åbner i 2025.

Hos os får du:

 • Et spændende job på en dynamisk arbejdsplads med plads til udvikling og kreativ udfoldelse.
 • Mulighed for at spille en central rolle i udviklingen af et projekt med stort organisatorisk fokus.
 • En alsidig og udfordrende hverdag, hvor du får stor indflydelse på arbejdet.
 • Dygtige og engagerede kolleger.
 • Bredt samarbejde på tværs af organisationen og løbende dialog med folk fra andre afdelinger.
 • Attraktive og fleksible ansættelsesvilkår og et stort fokus på trivsel og faglighed

Bliv en del af en fagligt stærk og engageret enhed

Du kommer til at være en del af afdelingen Kommunikation og Markedsføring og får mulighed for at få 25 dygtige og gode kollegaer, der arbejder med alt fra intern og ekstern kommunikation om Metroen og de store anlægsprojekter til markedsføring og branding. Derudover får du mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Tine Rubeck Trolle på 7242 4609 eller tia@m.dk

Ansøgningsfrist 1. februar Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så du kan med fordel søge hurtigt.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
01-02-2023
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Tine Rubeck Trolle
Telefon: +45 7242 4609
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen