Metroselskabet I/S Kommunikation og Marketing (KOM)

Studentermedhjælper til Hovedstadens Letbane

Studentermedhjælper til Hovedstadens Letbane

Få letbanen til at lande i flowet

Kan du skrive om letbanen, så læserne gerne vil køre med den? Kan du ramme målgruppen og få publikummet til at vokse på Facebook, Instagram og LinkedIn? Eller er du bare generelt skarp, så du hurtigt kan lære at gøre det? Vi søger en studentermedhjælper, der er klar til at vokse med opgaven.

Få erfaring med kommunikation om et af Danmark største anlægsprojekter

Som kommunikationsstudent er du en vigtig del af vores team. Dit primære ansvarsområde bliver at skrive historier om bl.a. milepæle på letbanebyggeriet, kunsten at bygge ny offentlig transport samt de mange muligheder, som venter byens borgere og andre passagerer, når den nye letbanelinje åbner i 2025. Historierne formidler vi på forskellige kanaler – fra hjemmeside, pressemeddelelser og præsentationer til sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn.

Du bliver en del af enheden Kommunikation og Marketing, som har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Du får plads i det team, der står for at kommunikere om byggeriet af Hovedstadens Letbane.

Vi er en organisation, der er fyldt med eksperter. Så du behøver ikke vide alt om tog, stationer, kørestrøm og rejsetider fra A til B. For det gør vi. Vi vil gerne tale med dig, hvis du kan samarbejde, har respekt for en fyldt kalender, men også skyde brystet frem, stille krav og få den gode historie ud af samarbejdet med interne eksperter.  

Vi glæder os til, at du skal:

  • Producere tekster - især indhold til sociale medier – men også fx pressemeddelelser og nyheder
  • Agere community manager og være den voksne, der kaster fakta ind i debatten på vores sociale medier
  • Tænke ud af boksen, finde ideer - og få dem til at passe ind i boksen med gode historier.
  • Være i dialog med kolleger fra resten af organisationen, få fingeren på pulsen og bidrage til, at teamet er ajour med udviklingen i projekterne
  • Bruge din evner i øvrige kommunikationsopgaver, fx at skrive tekster og producere indhold til hjemmeside, foldere, roll-ups m.m.
  • Løse administrative opgaver af og til, fx journalisering i vores sagshåndteringssystem.

Hvad bringer du selv med?

Du vil gerne prøve det, du lærer på en uddannelse inden for journalistik, kommunikation eller anden formidling af i virkeligheden. Du synes, at det er fedt at skrive, du kan undre dig over noget komplekst, søge viden, spørge godt og regne den ud. Og så vil du gerne fortælle enkelt om det, så andre også forstår det. Du kan være hurtig på tasterne og skrive fem skarpe linjer, når der er brug for det. Du er ikke bange for at foreslå noget stort og svært, og du lægger blod sved og tårer i det, hvis du får lov til at løbe med ideen. Men du trives også med de ting, vi skal lave hver dag – og du har en god forståelse for, hvad der fungerer på de sociale medier. Erfaring med CMS-systemer, video eller grafik er et plus, men ikke en nødvendighed.

Hvad tilbyder vi?

Til gengæld tilbyder vi dig et job, hvor du kan prøve dig selv af i praksis og kan lære en masse. Vi er altid modtagelige for nye idéer og vil give dig de rigtige rammer, så dine idéer kan komme ud at leve. Du kan også regne med sparring og feedback, når du har brug for det.

Samtidig bliver du en del af en spændende organisation, hvor du på nærmeste hold kan følge det historiske løft af den offentlige transport i hovedstads-området med flere nye metro- og letbanelinjer i de kommende år.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen og vil være fleksibel i forhold til dit studie.

Vil du være en del af vores team?

Så send os en ansøgning og et CV, hvor du blandt andet svarer på disse spørgsmål:

  • Hvad er det vigtigste for os at fortælle om Hovedstadens Letbane?
  • Hvad er din erfaring med at skrive historier? Send gerne links eller eksempler.
  • Hvad studerer du, og hvor længe har du tilbage af dit studie?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Brian Borg Andersen på tlf. 7242 4721 eller teamchef Christian Bjerregaard på tlf. 7242 4782. Ansøgningsfristen er d. 5. august 2024, og vi forventer, at du begynder i jobbet i slutningen af august.

Del på:
Ansøgningsfrist:
05-08-2024
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Christian Bjerregaard
Telefon: +45 7242 4782
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen