Metroselskabet I/S Teknik & Service (TESE)

Piccoliner/piccoloer til Metroselskabet & Hovedstadens Letbane

Piccoliner/piccoloer til Metroselskabet & Hovedstadens Letbane

Er du en selvstændig og serviceminded student, og har du lyst til at bruge dit sabbatår på et spændende job som fuldtidspiccoline/piccolo? Så søger vi lige nu 3 nye piccoliner/piccoloer i Metroselskabet & Hovedstadens Letbane

Som piccoline/piccolo i Metroselskabet & Hovedstadens Letbane får du sammen med et team på i alt 3 piccoliner ansvaret for selskabets reception og omstilling, praktiske opgaver i forbindelse med mødeafvikling, samt diverse ad hoc opgaver til servicering af huset.

Du får en bred kontaktflade til selskabets øvrige ca. 400 ansatte, samt et større antal eksterne rådgivere. Vi er mange forskellige nationaliteter og arbejdsmiljøet er internationalt.

Primære opgaver

  • Ansvar for reception og omstilling
  • Mødebooking og klargøring af mødelokaler
  • Oprydning i cafeområde, tekøkkener og mødelokaler
  • Diverse ad hoc opgaver, herunder b.la. indkøb, kopiering mm

Kvalifikationer

Du er servicemindet og indstillet på at hjælpe til, hvor der er behov for det. Du har et godt overblik og går selvstændigt i gang med opgaverne. Som person er du åben og udadvendt og med et godt humør. Du har gode samarbejdsevner, og du er mødestabil, fleksibel og indstillet på en varieret og til tider travl hverdag.

Du har kørekort og er vant til at køre i København. Derudover kan du begå dig på dansk og engelsk i både tale og på skrift.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og varieret job, attraktive arbejds- og ansættelsesvilkår, frikort til Metroen og gode kolleger. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer inkl. frokost. Mødetiderne er skiftende mandag til fredag i tidsrummet 07.00 – 16.00.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 27. juni. Samtaler forventes afholdt d. 1.- 2. juli. Vi forventer opstart pr. 1. august for to af piccolinerne/piccoloerne og opstart pr. 16. september for den tredje.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt Facility Manager Tinna Hansen på 3311 1700.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del på:
Ansøgningsfrist:
27-06-2024
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Tinna Hansen
Telefon: +45 3311 1700
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen