Metroselskabet I/S Organisation, Sikkerhed & Miljø (OSE)

Miljø- og myndighedskoordinator med høj faglig ballast og gode samarbejdsevner

Miljø- og myndighedskoordinator med høj faglig ballast og gode samarbejdsevner

Har du erfaring med myndighedsgodkendelser til store bygge- og anlægsarbejder, og brænder du for at bidrage til hovedstadens fremtidige infrastruktur? Så er det måske dig, der skal være med på holdet som Miljø- og Myndighedskoordinator i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane.

Vi søger i øjeblikket en miljø- og myndighedskoordinator til når vi blandt andet udvider metroen med den nye M5 linje samt udvider metroen til Nordhavn med to nye stationer. Samtidig fylder miljøforhold i forbindelse med driften af metro og letbane mere og mere med kommende åbning af metro til Sydhavn og senere åbning af Letbanen.

Du vil blive en del af enheden Organisation, Sikkerhed og Miljø (OSE), som i tæt samspil med myndigheder og entreprenører har til opgave at sikre nødvendige miljø- og myndighedsgodkendelser samt sikre, at vi overholder vores kontraktlige miljøforpligtigelser i forbindelse med anlægsarbejder. Enheden tæller 35 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, og du kommer til at tilhøre det team, som arbejder med miljø og miljøtilladelser.

Dine ansvarsområder

  • Sikre diverse myndighedsgodkendelser, f.eks. §19-tilladelser, byggeandragender, tilslutningstilladelser, boretilladelser, jordhåndteringsgodkendelser o.l. iht. kontrakter
  • Stå for styring og opfølgning på kontraktlige krav og vilkår i tilladelser
  • Udarbejde tekniske referater på dansk og på engelsk
  • Kommunikere skriftligt med myndigheder og entreprenører

Din profil

Du er produktiv, kvalitetsbevidst og har en organiseret og grundig arbejdstilgang. Du trives godt både med rutineprægede og mere selvstændige opgaver, og opstår der udfordringer, er du løsningsorienteret. Du er en udpræget holdspiller med gode samarbejdsevner, og du bevarer det gode humør og et højt serviceniveau - også i travle perioder.

Det forventes desuden, at du:

  • Er fagligt velfunderet med relevant akademisk uddannelse
  • Besidder overordnet forståelse for jord- og grundvandsforurening
  • Har kendskab til kontraktadministrering
  • Har kendskab til og forståelse for myndighedsprocesser og ansøgninger/godkendelser med relevans for anlæg/byggeri
  • Er skriftligt og mundtligt velformuleret på dansk og engelsk.

Relevant faglig erhvervserfaring fra større anlægsprojekter i et internationalt projektmiljø eller offentlig sagsbehandling er en fordel, men nyuddannede kandidater vil også komme i betragtning.

Bliv en del af en faglig dygtig og engageret enhed

Vi tilbyder et udviklende og spændende job i et fagligt dygtigt og levende miljø i en internationalt orienteret organisation. Der er fart på i hverdagen, og du er med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for Organisation, Sikkerhed og Miljø, Margot Brabrand på tlf. 7242 4514 eller Teamchef for Miljø, Metro, Michael Friedrich Backmann på tlf. 72424950

Vi afholder jobsamtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
31-05-2024
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Michael Friedrich Bachmann
Mobil: +45 72424950

Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen