Metroselskabet I/S IT

Enterprise arkitekt

Enterprise arkitekt

Vil du være med til at udvikle det tekniske setup, der understøtter Metroselskabet og fremtidens metro. Vil du være den der sikrer, at det daglige arbejde i Metroselskabets IT-systemer kan forløbe gnidningsfrit og dermed i sidste ende bidrager til, at metroen kører døgnet rundt, så vores passagerer hurtigt kommer videre?

Metroselskabet er i rivende udvikling da vi har søsat en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Vi har brug for kollega, der kan styrke og formalisere vores IT-arkitektur. Dit arbejde bliver derfor fundamentet for at nå i mål med strategien, hvor vi skal implementere en række nye systemer som f.eks. Autodesk Construction Cloud, ARcGIS og WorkPoint 365 – dvs. systemer, der skal hjælpe os med at bygge fremtidens metro til glæde for alle i hovedstaden. Metroselskabets IT er i vid udstrækning et Microsoftbaseret selskab.

Få vores IT-arkitektur til at køre på skinner

Som vores nye enterprise arkitekt binder du vores IT-arkitektur sammen med forretningen. Du får derfor en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du samarbejder både med dine IT-kolleger, herunder særligt vores dataarkitekt, samt projektledere og andre interessenter.

Du dykker ned i vores nuværende systemer og spotter samt forklarer de tekniske muligheder, og du er med til at stille de fundamentale krav, vi har brug for ved indkøb af nye IT-systemer og moduler.

Det betyder, at du blandt andet: 

  • Leverer løsningsarkitektur på enterprise-niveau med fokus på Azure – og dykker ned på solution-niveau ved behov
  • Definerer og holder overblikket over IT-indsatser, systembehov og integrationer
  • Kommunikerer løbende med forretningen og redegør for ændringer og opdateringer
  • Holder dig ajour på de nyeste tendenser inden for Azure og Cloud.

Vi har en del flere IT-projekter i pipeline. Systemer der både skal driftes og udvikles og der vil derfor løbende opstå behov for nytænkning.

 Har du fagligt drive og masser af gå på mod?

  • Du har en relevant IT-faglig baggrund, en god teknisk IT-forståelse og gerne mindst 5 års erfaring
  • Du har godt kendskab til IT-systemer, fx som IT-konsulent eller applikationsejer, og er klar til at gå over i en arkitektrolle.
  • Du er en empatisk og tålmodig kommunikatør, som kan formidle systemændringer og integrationer i øjenhøjde med dine kolleger i alle funktioner.
  • Du kan forstå SQL-databaser og API’er – gerne i Python.

Agilt arbejdsmiljø og et godt samarbejde

Du får din hverdag på vores hovedkontor i Ørestad med metro lige til døren og et metrokort i hånden. Her bliver du en del af IT og digitaliseringsenhederne, der bl.a. består af vores dataarkitekt, systemejere, testmanager samt flere projektledere og digitaliseringsmedarbejdere. Vi har det sjovt, vægter et godt arbejdsmiljø højt og fejrer gerne vores succes sammen.

I alt er vi ca. 330 kolleger i huset, der bruger hinanden på kryds og tværs. Vi har et helt særligt engagement og en stolthed omkring det, vi laver – det skal du glæde dig til at blive en del af.

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

For yderligere information om jobbet kontakt CIO Peder Knudsen på 7242 4575.

Ansøgningsfrist 16. februar. Vi holder løbende jobsamtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
16-02-2023
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Peder Mandrup Knudsen
Telefon: +45 72424575
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen