Metroselskabet I/S Procurement & Contract Management (PCM)

Senior Procurement Manager

Senior Procurement Manager

Du får nu en enestående mulighed for at tiltræde i en strategisk og vigtig funktion som Senior Procurement Manager i Metroselskabet.

Du vil være ansvarlig for spændende strategiske indkøb, rådgive selskabet og drive udbudsprocesser i overensstemmelse med EU’s forsyningsvirksomhedsdirektiv fra en tidlig fase til kontrakttildeling. Dette indbefatter at planlægge indkøbsstrategien, lede komplekse forhandlinger og udarbejde kontrakter i samarbejde med vores mange interne afdelinger.

Du vil blive en del af enheden Indkøb og Kontraktstyring. Vi har ansvaret for at planlægge, udbyde og styre komplekse indkøb og forestå den kommercielle styring af leverandørerne på tværs af hele selskabet samt vores store infrastrukturprojekter. Vi er ialt ca 22 ansatte i enheden, kompetente og fagligt stærke kolleger, som værner om et godt arbejdsklima, og som glæder sig til at byde dig velkommen.

På selskabsniveau er vi ansvarlige for at håndtere den totale cyklus fra tidlig projektudvikling, udbud samt anlægsudførelse og drift af både metro og letbane.

Vi har stort fokus på nye innovative og bæredygtige løsninger indenfor en af de mest succesfulde og grønne transportformer i København. Nuværende projekter er Sydhavnsmetroen og Letbanen langs Ring 3, udvidelse af Nordhavnlinjen og planlægning af det store M5 projekt. Metroen vil derudover også løbende blive moderniseret og udvidet mange år ud i fremtiden.

 

Kvalifikationer

  • Master eller Bachelor i jura, økonomi eller ingeniør
  • Erfaring med EU-udbud
  • Solid erfaring i leverandørforhandlinger og kommercielle kontrakter
  • Erfaring i strategisk indkøb
  • Gerne erfaring med ingeniør/anlægsarbejde f.eks. AB92 og FIDIC
  • Flydende på dansk og engelsk
  • Stærke kommunikation og samarbejdskompetencer  

 

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld stilling i en dynamisk organisation i udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår, behageligt arbejdsmiljø og dygtige kolleger der ønsker at gøre en positiv forskel for den offentlig transport.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt venligst funktionschef for Indkøb og Kontraktstyring Ulrik Wendelboe, telefon +45 3311 1700

Vi afholder jobsamtaler løbende, og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Ansøgningsfrist 9. december.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
09-12-2022
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulrik Wendelboe
Mobil: +45 33111700

Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen