Metroselskabet  og Hovedstadens Letbane I/S

Studentermedhjælper til Planning Team

Studentermedhjælper til Planning Team

Har du lyst til at prøve kræfter med planlægningsopgaver på store infrastrukturprojekter? Og har du et godt øje for detaljen? Så grib muligheden for at få et spændende studiejob i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane i vores Planning Team.

Dine opgaver

Du skal bistå med diverse opgaver indenfor planlægning, opfølgning og rapportering, herunder:

  • Indsamle og bearbejde data, der relaterer sig til byggeriet og dets planlagte og aktuelle fremdrift
  • Deltage i udarbejdelse af uge- og månedsrapportering
  • Udarbejdelse og opdatering af visualiseringer og enkle analyser
  • Deltage i opfølgning og analyse af tidsplaner fremadrettet
  • Udarbejdelse af præsentationer og andre ad-hoc opgaver

Din profil

Du er studerende på BA-niveau eller står til at starte din kandidatuddannelse og har minimum to år tilbage af din studietid. Du skal være i stand til at overskue og finde essensen af diverse informationer og datasæt med henblik på optimal registrering og formidling. Du er glad for detaljer, har gode it- og engelskkundskaber, og du er struktureret, analytisk og fokuseret.

Som person er du åben og udadvendt med gode samarbejdsevner. Du arbejder selvstændigt og med engagement. Herudover er du serviceminded og kan bevare overblikket og det gode humør i en travl og til tider hektisk hverdag.

Om os

Du bliver en del af Digitalisering og Forretningssupport enheden, som har ansvaret for QA & Compliance, Planlægning og Digitalisering. Enheden har ca. 35 engagerede og dygtige medarbejdere, hvoraf 3 er studentermedhjælpere. I Planlægning er vi 8. Du bliver en del af et miljø med høje ambitioner, daglig faglig sparring og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen – vi er selvfølgelig fleksible i forhold til at tilpasse arbejdstiden i forhold til dit studie.

Kontakt

For yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte Teamleder for Planning, Jens Thor Hansen på telefon +45 33111700.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 8. august 2021.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
08-08-2021
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Jens Thor Hansen
Telefon: +45 3311 1700
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen