Metroselskabet og Hovedstadens Letbane I/S

Forandringskonsulent

Forandringskonsulent

Er du en erfaren og ambitiøs forandringskonsulent, og har du lysten og evnerne til at drive Metroselskabets forandringsrejse, hvor du skal forberede, engagere og motivere ledere og medarbejdere til at arbejde og samarbejde om og med nye digitale løsninger? Jobbet spænder fra at kommunikere nødvendigheden for forandring, udarbejde forandringsledelsesaktiviteter samt forstærke og drive forretningens digitale transformation til måling af dens succes.

I Metroselskabet har vi igangsat en ambitiøs digitaliseringsstrategi, der indeholder flere store digitaliseringsprojekter. Du skal sikre, at projekterne indtænker og har fokus på forandring samtidig med, at du får det faglige ansvar for forandringsledelse på tværs af alle projekterne. Målet er at gøre de digitale løsninger så brugervenlige og effektive som muligt. Arbejdet er helt afgørende for selskabets interne arbejdsprocesser og dets samarbejde indenfor anlægsbyggeri og drift af metro nu og fremover.

Stå i spidsen for digital transformation

Som forandringskonsulent vil du få ansvaret for at:

 • udvikle og implementere en forandringsstrategi og -planer for at sikre, at projektfordele opnås.
 • engagere og motivere sponsorer, ledere og projektgrupper på den strategiske forandringsrejse
 • sikre kommunikation om forandringsprocesser til alle relevante interessenter samtidig med, at der skabes begejstring og tro på det arbejde, der udføres.
 • identificere og nedbryde barrierer for forandringer og bidrage til at lette den kulturelle transformation.
 • bidrage med at udvikle værktøjer og processer, som hjælper chefer og medarbejdere igennem forandringsrejsen
 • koordinere konkrete uddannelsestiltag i tæt samarbejde med projektlederne
 • bidrage med at definere og kontinuerligt forbedre selskabets forandringsledelsesframework og integrere dette i det transformerende arbejde.
 • være ambassadør for digitaliseringsstrategien og bane vejen for digitaliseringsprojekterne ved at skubbe til de nødvendige strategiske forandringer inden for Metroselskabet for at sikre digitaliseringsstrategiens fremtidige succes.

Du får et tæt samarbejde med projektlederne for de forskellige digitaliseringsprojekter, IT, Kommunikation samt selskabets direktører og chefer.

Digitaliseringen sker i et samarbejde på tværs af selskabet, hvor enhederne IT og Digitalisering og Forretningssupportenheden (DBS) er centrale spillere. Du vil således komme til at samarbejde med en bred vifte af fagligheder. Jobbet er organisatorisk placeret i et team, der også arbejder med HR, arbejdsmarkedsforhold og CSR. Du vil derfor også blive involveret i andre opgaver.

Erfaring med forandringsprocesser

Som person drives du af en positiv tankegang, og du bidrager til en atmosfære af sjov, høj energi og engagement. Du er ambitiøs, fleksibel, proaktiv og med en kreativ og innovativ tilgang. Du tør tage chancer og kan skubbe på forandring. Det er naturligt for dig at lede vejen ved at motivere, engagere og bevæge enkeltpersoner og teams på deres forandringsrejse. Du er i stand til at gå forrest i brugen af nye digitale værktøjer. Du har erfaring med at facilitere workshops og engagere kolleger i nye måde at arbejde på. Du har stærke kommunikationsevner, og du formår at oversætte komplekse problemstillinger til alle niveauer i organisationen.

Opsummeret forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau gerne med en god teoretisk change mangement ballast.
 • Flere års dokumenteret erfaring som forandringskonsulent
 • Du har viden og erfaring med digitale transportformation
 • Erfaring med at arbejde med og udvikle lederteams under forandring
 • Erfaring med og gode faciliteringsevner
 • Fremragende kommunikationsevner på både dansk og engelsk
 • Erfaring med ADKAR eller lignende forandringsværktøj er en fordel. Metroselskabet henter inspiration fra ADKAR
 • Erfaring fra en rolle som program/projektleder for organisatoriske forandringsprojekter samt forståelse af centrale forretnings- og tværfunktionelle drivere er et plus.

Vi tilbyder

Metroselskabet tilbyder et udviklende og udfordrende job i et fagligt stærkt og levende miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive trafik. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt Teamleder Anette Vestergaard Grønbæk eller Stabschef Peder M. Knudsen tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist 22. august 2021. Der vil blive afviklet samtaler umiddelbart efter.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
22-08-2021
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Peder Mandrup Knudsen
Telefon: +45 3311 1700
Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen