Metroselskabet og Hovedstadens Letbane I/S

Senior Contract Manager

Senior Contract Manager

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane I/S søger med tiltrædelse hurtigst muligt en erfaren og dygtig Senior Contract Manager med kendskab til anlægsentrepriser

Du bliver en del af enheden Procurement and Contract Management (PCM) med ansvar for indkøb og kontraktstyring på tværs af alle forretningsenheder og store transportprojekter. Vi er ansvarlige for den totale cyklus fra tidlig projektudvikling til anlægsudførelse og drift af Københavns Metro og Hovedstadens Letbane. Metroen vil løbende blive moderniseret og udvidet mange år ud i fremtiden, og den nuværende projektportefølje omfatter metro til Sydhavnen med 5 undergrundsstationer, Letbaneprojektet langs Ring 3 med 28 stationer samt planlægning af bl.a. ”Lynetteholmen”, kapacitetsforøgelse af eksisterende metro og mange interne projekter bl.a. digitalisering.

Ansvarsområder

Som Senior Contract Manager vil du blive ansvarlig for styring af den kommercielle del af leverandør og entreprenørkontrakter. Du vil aftale strategi og aktioner forbundet med at håndtere og undgå krav. Både driften af den eksisterende metro og de store anlægsprojekter indebærer mange entreprise-, mekaniske- og elektriske kontrakter, som skal styres. Du vil få en nøglerolle i at sikre, at spændende projekter eksekveres indenfor tid, økonomi og kvalitet på en sikker måde og i henhold til de kontraktuelle rammer. Ligeledes er det vigtigt at drive høj performance af leverandørerne. Det indebærer bl.a. at følge op med effektive forhandlinger og kommunikation. Du vil give strategiske oplæg til topledelsen og videregive gode erfaringer til andre projekter. Endvidere er der mulighed for at forstå indkøb i henhold til udbudslovgivningen.  

Primære opgaver

 • Kommerciel kontraktstyring og proaktiv begrænsning af omkostninger
 • Drive kontraktstrategi, forhandlinger og udarbejde ændringsaftaler
 • Bidrage til ensartet kontraktstyring på tværs af projekter
 • Medvirke til løbende professionel forbedring af arbejdsmetoder
 • Repræsentere firmaet overfor leverandører og andre interessenter

Kvalifikationer

 • Master- eller Bachelorgrad som ingeniør, jura eller økonomi  
 • Erfaring med kommerciel styring af kontrakter relateret til entrepriser
 • Erfaring med leverandørforhandlinger og kommercielle kontrakter
 • Erfaring med styring af krav og ændringer
 • Stærke kompetencer i kommunikation og samarbejde
 • Flydende i engelsk og dansk
 • Du samarbejde effektivt og positivt med kollegaer og bidrager til et godt engagement

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld stilling i en dynamisk organisation i udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår, behageligt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

For yderligere oplysninger om jobbet kontakt venligst chef for PCM Ulrik Wendelboe, telefon +45 3311 1700

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
11-12-2020
Arbejdssted:
Ørestad
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulrik Wendelboe
Mobil: +45 33111700

Hjemmeside:
http://www.m.dk
Tilbage til toppen